-täsmähaku

maanantaina, heinäkuuta 09, 2012

Suunnistusta ja Golfia - tiukka tulospläjäys Hönöjen alkukesän suurtapahtumista

Kesän ja varmasti koko vuoden kaksi tärkeintä Hönöjen urheilutapahtumaa on nyt sitten saatu hoidettua kunnialla kotiin.

Jukolan viesti tepsuteltiin tänä vuonna Vantaalla Hakunilan urheilupuiston maastoissa. Joukkue saatiin kerrankin ajoissa kokoon, mutta pientä päänvaivaa joukkueenjohtajalle aiheutti pari päivää ennen varsinaista koitosta Retun persoonallinen tyyli "lämmittää" perunoiden lisäksi myös reisiään kiehuvalla perunankeittovedellä ja sitten pikahälyksellä löydetyn varamiehen edellisen illan herkistelyssä jalkapallokentällä saama urheiluvamma. Onneksi varamiehen varamies (Kuuselan Harri) kerkesi ajoissa paikalle ja Hönöt suoriutuivat taas kerran komeasti urakastaan. Kiitokset myös tänä vuonna Fazerin Real tiimin joukkueenjohtajana (2 Jukola tiimiä  ja kieltämättä suorastaan kadehdittava viiden Venla joukkueen enkelparvi Kimmolla hoidettavana) toimineelle Kimmo "jalkahoitaja" Virtaselle majoituksesta, muonituksesta, varustuksesta ja erityisesti Sadun värväämisestä Fazerin Venlajoukkueen leipiin - saipahan laittaa rouvan rattiin ja nukkua rauhassa yön univelkoja paluumatkalla kotiin Tampereelle.

Tarkempaa faktaa yön kulusta tästä: http://results.jukola.com/tulokset/fi/j2012_ju/kilpailijat/900/

Ja jottei ihan menisi pelkäksi urheiluksi, niin samaan syssyyn tuoretta tilastotietoa 7.7 Lahden Messilässä pelatusta vuotuisesta Hönöjen Golf -mestaruustuurnamentista. Ja näinhän siinä kävi:

Nuppi: 86
Jarppa: 87
Make: 88
Aki: 91
Karsu: 93
Era: 95
Raikka: 96
Kipi: 97
Ine: 112

Päivällä pelattiin, alkuillasta kuten kuvasta näkyy vietiin poika saunomaan ja yksityiskohtia loppuillan kekkereistä kuullaan ehkä joskus herkkinä hetkinä leiritulilla. Sen verran huhu kertoo, että osa seurueesta  matkasi Gaalatilaisuudesta yön pimeinä tunteina vanhalle kirkolle rohkeasti Igorin ikiomalla pikavuorolla - sitä tarina ei kerro kumpi pelkäsi enemmän Igor vai Hollolan pahat punaniskamme.





Ei kommentteja:

Rastilta rastille 2007-2011 (HouseRapReMix)